Retourneren en klachten

Retourneren en klachten

Je mag artikelen in goede staat altijd binnen 14 dagen na ontvangst terug sturen. Stuur ons een email info@camperend.com
Zorg voor goede verpakking en opvulling zodat het product onderweg niet beschadigt. Het liefst in de originele doos. Verwijder dan wel eerst het label waarmee we de order naar je hebben verzonden.

Stuur het pakket, met de uitgeprinte mail met retouraanvraag plus factuur, naar ons adres:
Camperend.com

Heiligeweg 52

1561 DK Krommenie

De retourzending is voor je eigen rekening en risico, behalve bij gegronde klachten. Na ontvangst controleren wij uw retour. Is deze goed genoeg om iemand anders blij te maken? Dan ontvangt u van ons automatisch het betaalde bedrag terug op uw rekening waarmee u betaald heeft. Een ander rekening nummer is helaas niet mogelijk.

Als het product niet goed genoeg is om naar een andere klant te sturen, dan nemen wij contact met je op.

Juist wanneer een levering tegenvalt, dan willen wij je laten merken dat we betrouwbaar zijn. Dat doen we door altijd op korte termijn een oplossing te bieden, ongeacht of wij de klacht wel of niet gegrond achten. Dit kan inhouden dat wij je levering omruilen voor bijvoorbeeld een andere kleur , indien mogelijk het item na behandelen. Het blijft allemaal handwerk. 3d printen blijft altijd zichtbaar. Daardoor is een bijzonder product als het gaat om kwaliteit. Kwaliteit van het printen is een subjectief begrip. De één waardeert de zichtbare lagen als een teken van echtheid, de ander wil een ‘foutloos’ en glad object. Had je iets anders verwacht van het ontvangen item? Meld het ons vóórdat je ermee naar buiten gaat. Je ongebruikte spullen ruilen we zonder discussie gratis om. Inclusief het opnieuw verzenden. Het verwerken van zichtbare kenmerken is een keuze en vormt geen basis om achteraf over te reclameren. Bij verborgen gebreken kunt u uiteraard wel terecht.

Ons streven is om binnen twee weken iedere klacht naar tevredenheid te hebben opgelost. Het is dan wel belangrijk dat je onze binnengekomen item direct controleert en afwijkingen meldt vóór je gaat kamperen en gebruiken.

In enkele gevallen zijn we afhankelijk van derden en kan een vervolg levering iets langer duren. We zullen dan altijd contact met je opnemen en het eerlijk vertellen.

Scroll naar boven