E-book Een Wollie maken

 0,99 Incl. BTW

E-book Een Wollie maken

Over het E-book Een Wollie maken. Het is een economische manier van koken, verbruikt geen stroom of gas. Je kan gewoon lekker op je klapstoel gaan zitten of liggen terwijl je eten wordt gegaard. Je hebt er geen omkijken naar omdat er geen vuur bij komt kijken, het is volkomen veilig. Andere benamingen zijn: Hooimadam, Hooikist, stoofzak, ecostoof, Kookzak, wonderbag, cookingbag, slowcookerbag, wolly.

Het- E-book ‘Een Wollie maken’ bevat achtenzeventig pagina’s met duidelijke foto’s met daaronder tekst en uitleg.

Als je de Wollie gemaakt hebt en je wilt testen of deze werkt, dan hebben we ter inspiratie een recept voor heldere groentesoep bijgevoegd. Het recept komt uit het E-book “Koken op de vierkante meter” deel 1.

Gratis 3d tekening zijnde een STL bestand van een 3d geprinte deeg schraper van Camperend.

Als het goed is heb je bij de bestelling van dit E-book gratis de 3d tekening van de schraper gekregen bij je download. Met deze STL file kan je naar een 3d print shop bij jou in de buurt om de schraper te laten printen. Je kan dan zelf de kleur bepalen, maar de schraper kan ook geschaald worden als je hem bijvoorbeeld groter of kleiner, breder of smaller wilt hebben.

Op deze manier worden transportkosten uitgespaard en is er geen extra afval. De meeste filamenten (plastic) waarmee 3d geprint wordt zijn ook biologisch afbreekbaar of bijvoorbeeld van gerecycled materiaal.

Vraag wel altijd naar filament welke food proof is. De meeste kunnen ook in de vaatwasser. Wij gebruiken over het algemeen filament van Colorfabb. Dat heet Ngen filament, een co-polyester (CPE).

KOBO+Gratis lezen

Wil je makkelijke maar smakelijke gerechten maken bijvoorbeeld tijdens je vakantie, dan kan je dit boek ook meenemen als KOBO+ boek. En wil je alvast in de vakantie sfeer komen, of juist nagenieten van het camping gevoel? Dan is dit E-book een fijne voor-en na proever. Het E-book is heel toegankelijk geschreven zonder moeilijke woorden.  De gratis 3d tekening van de schraper kan helaas bij Kobo niet meegeleverd worden.

Bol.com+Gratis Lezen

Net als bij KOBO kan je het E-book via Bol.com gratis lezen. E-Book een Wollie maken

Video Een Wollie maken

Bij het E-book Een Wollie maken hebben we ook een video gemaakt als recap. De video is gepubliceerd op ons YouTube Kanaal van Stof en Steen|Camperend.

Of bekijk de video hieronder

E-book Een Wollie makenE-book Een Wollie maken
 0,99 Incl. BTW
Scroll naar boven