3d geprinte uitsteekringen en geleiders 9 tm 21 cm bestand STL file

 0,99 Incl. BTW

3d geprinte uitsteekringen en geleiders 9 tm 21 cm dia bestand STL file

De door ons ontworpen 3d geprinte ronde uitsteekringen en geleiders 9 tm 21 cm diameter zijn geschikt voor een diverse bewerkingen. Wat dacht je van een mooie scherpe taart. En dat kan best in de kampeertent. Je gebruikt de uitstekers om bijvoorbeeld een perfect ronde cirkel uit te snijden van een taartbodem. Of je gebruikt de kleinere uitstekers om te stapelen. Zo hebben ze allemaal dezelfde afmeting. Je kunt dan eenvoudig je taart in laagjes opbouwen. Om je taart zo rond mogelijk te krijgen haal je de ring nogmaals over je gestapelde biscuit. Doordat onze ringen een rand hebben van een halve centimeter, kan je de ring ook gebruiken als geleider om je biscuit recht af te snijden.

Er zijn natuurlijk nog meer toepassingen voor de ringen. Wat dacht je ervan om mooie cirkelvormige zelfgemaakte wraps te maken. De uitsteek ringen hebben een afgeschuinde snijrand. Enjoy.

Het 3d bestand als STL file van de Uitsteekringen en geleiders:

De uitsteekringen en geleider set  wordt door ons niet 3d geprint. Dit kan je zelf laten doen bij een 3d printshop bij jou in de buurt of online. Je besteld bij ons de 3d tekening die je na betaling als STL file kan downloaden via de link op je scherm of via de email die je ontvangt.

Inhoud van de set 3d geprinte uitsteekringen en geleiders:

De set bestaat uit 5 verschillende maten ringen, 9, 12, 15,18 en 21 centimeter diameter in cirkelvorm. Groter lukt meestal niet omdat de printplaat niet groot genoeg is. Bekijk onder dit artikel straks de video.

De Afmetingen:

De cirkels hebben een diameter van 9,12,15 en 21 cm  en zijn 2 centimeter hoog met een rand van 0,5 cm.

Het materiaal wat we gebruikt hebben in de video en afbeeldingen is PetG filament kleur Geel en is vaatwasserproef. Maar als je met de STL files naar je lokale 3d print shop gaat kan je ook voor een ander materiaal kiezen. Wat dacht je van een biologisch afbreekbaar filament of een gerecycled filament. Vraag naar de mogelijkheden.

Prijs van de complete set ronde uitsteekringen en geleiders  zijnde STL files:

De kosten zijn  € 0,99 inclusief BTW.

Check ook onze andere ontwerpen in onze webshop. Bekijk hieronder de video hoe de uitsteekringen werken. De ondertiteling kan je zelf aan en uitzetten onderaan de video.

3d geprinte uitsteekringen en geleiders 9 tm 21 cm dia bestand STL file3d geprinte uitsteekringen en geleiders 9 tm 21 cm bestand STL file
 0,99 Incl. BTW
Scroll naar boven